Søndag

  • postet: 27.01.2013 / klokken: 17:02 / kategori: Hverdag
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hei!

I går kveld var jeg hos Kim og vi spaserte (!!!) til butikken for å kjøpe godteri og så bare på TV resten av kvelden egentlig. Det er så koselig å spasere ute når det er snø, men jeg er egentlig veldig glad for at den holder på å regne bort nå.

Jeg dro hjem ganske tidlig i går fordi jeg var så trøtt og hostet hele tiden. Jeg la meg nesten med en gang jeg kom hjem og sov 14 timer i natt eller noe. Våknet en halvtime før vi skulle være på familiemiddag og det anbefales virkelig ikke.. Jeg føler meg fortsatt helt elendig og hoster og har en rennende nese hele tiden..

Resten av kvelden skal jeg bare være hjemme og slappe av. Forhåpentligvis kan jeg komme meg på skolen i morgen..Noen flere som er syke?
ANDREASunniva - Utvekslingsstudent

27.01.2013 kl.18:34

Er ikke syk :)

I r l i n -

27.01.2013 kl.18:51

så koselig da :D men kipt å bli syk! fint bilde! :D (ThanxForUrComent! Ikke glem og skjekk om du ble ukens bloggleser på min blogg) :D Ha en fin søndagskveld videre! :D

Iselin

28.01.2013 kl.00:18

Uff, god bedring! :)
så koslig! :) God bedring!:)

Skriv en ny kommentar

hits