skole og litt sånn

  • postet: 23.01.2012 / klokken: 20:34 / kategori: Hverdag
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hey dere!

Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har hatt gidd til å blogge. Ikke det at jeg har hatt så utrolig mye å blogge om heller da. Jeg merker at inspirasjonen, motivasjonen, konsentrasjonen og hele humøret mitt er så utrolig langt nede for tiden og det skal bli utrolig deilig å reise avsted på torsdag!

Ellers så var jeg jo på skitur på lørdag med Andrea P som var kjempekoselig og etter det overnattet jeg hos henne. I går må ha vært en av de deiligste dagene på lenge! Jeg gikk hjem fra Andrea i tre-tiden for å dra til besteforeldrene mine for å spise middag. Tok en liten powernap og dro ut til min kjære Steven sammen med Lina, Kim, Eirik og Andrea P etterpå. Der så vi en helt fantastisk tragisk film som jeg ikke husker hva heter heller. Haha!  

Nå sitter jeg her med litt lekser og skal prøve å få gjort ferdig alle før jeg drar på torsdag. Vi hadde innlevering i Engelsk til i dag pluss en rapport om hvordan arbeidslivet var i forrige uke. Vi fikk forressten karakterene i dag, og jeg fikk 4,4 i snitt- er egentlig ganske fornøyd! Jeg tenker at "nå skal jeg forbedre meg", men jeg glemmer det liksom bort og spesielt siden motivasjonen er på bunn. 

Dette ble et utrolig langt innlegg og du var virkelig flink om du leste hele! Nå er det tilbake til leksene! Fikk en pakke i posten i dag også, som jeg tenkte å vise dere senere! :-D


Har du fått karakterene dine? Er du fornøyd? 
ANDREA

Steven :-D

24.01.2012 kl.15:32

Loooool, den var ikke SÅÅ Tragisk ;* Den var Relgiøs HVERFALL :-D

ANDREA EILERTSEN

24.01.2012 kl.18:13

Steven :: Haha! :-D

CarolineMartinsen

27.01.2012 kl.22:33

Jeg fikk og 4,4 i snitt! :))

ANDREA EILERTSEN

29.01.2012 kl.15:42

CarolineMartinsen: Twiiiis <3 <3 Haha!

Skriv en ny kommentar

hits